Eindredacteur

freelance eindredacteur gezocht workshop eindredactie

‘Alles wat geschreven klinkt, herschrijf ik.’ Elmore Leonard (1925-2013)

Freelance eindredacteur

Als freelance eindredacteur herschrijf en polijst ik teksten tot overtuigende, prikkelende en doelgroepgerichte communicatie. Ook heb ik scherp oog voor het beoordelen en beter maken van lay-outs. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als eindredacteur voor:

  • Publiekstijdschriften
  • Custom media-uitgaven
  • Websites
  • Folders
  • Rapporten
  • (Digitale) nieuwsbrieven

Ik werk zowel vanuit huis als op locatie bij opdrachtgevers. Ik ben handig met Indesign, PlanSystem (PublishingNow) en heb ervaring met WordPress en Drupal.

Voor wie werk ik als freelance eindredacteur?

Tot mijn opdrachtgevers behoren: Albert Heijn | Allerhande | AVROBode | BrandBase | Centrum Maliebaan Utrecht | Kunst & Cultuur Magazine | KRO Magazine | NCRV Gids | Mikro Gids | Oxfam Novib | PIT Magazine | Schild | Spoorloos Magazine | Televizier | Veilig Verkeer Nederland